Autor Cultura
13 Setembre 2019 a 18:00

“Fas 6 anys. Tria un llibre”

L’any passat la campanya va arribar a quasi 80.000 infants

Fas 6 anys. Tria un llibre// cartell campanya

Fas 6 anys. Tria un llibre// cartell campanya

El Govern ha aprovat que el Departament de Cultura, a través l’Institut Català de les Empreses Culturals, concedeixi una subvenció al Gremi de Llibreters de Catalunya per a l’organització d’una nova edició de la campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre”. La subvenció podrà arribar a un import màxim de 500.000 euros.

La campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre” vol estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys i té com a principal objectiu que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre.
Les nenes i els nens que aquest any 2019 facin, o hagin fet, 6 anys rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi, per un import de fins a 13 euros. En cas que el preu del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que estigui a càrrec del nen o de la nena.
L’any passat, aquesta campanya va arribar a gairebé 80.000 nenes i nens de tot Catalunya, que van poder anar gairebé a 300 llibreries, repartides per tot el territori del país, per prendre part en la iniciativa.
Switch to mobile version