Autor La recepta
26 Setembre 2019 a 12:00

Oshizushi de wakame i rulo de cabra

Oshizushi de wakame i rulo de cabra //Autor: dlcocinaygastronomia.com

Oshizushi de wakame i rulo de cabra //Autor: dlcocinaygastronomia.com

Ingredients:

• Arròs cuit per a sushi
• 1 alvocat
• 1 llima
• Algues wakame amb sèsam
• Formatge rulo de cabra
• Melmelada de pebrot vermell
• 1 cremador de gas

Preparació:

Elaborar l’arròs per a sushi (veure recepta elaborada temps enrere) .Pelar l’alvocat i triturar la polpa (regar amb llima). Anem superposant una capa d’arròs a la base del oshibako (premsa de fusta; el premsem lleugerament amb les mans mullades), la melmelada de pebrot vermell, sobre aquesta una fina capa d’algues wakame (ja cuinades i barrejades amb sèsam) i acabem amb una capa d’arròs. Premsar amb la tapa del oshibako.
Segons sigui el oshibako, podrem proporcionar la peça, usant un ganivet de xef al qual mullarem el seu full en cada tall, per evitar que l’arròs es quedi enganxat a ell. Un cop porcionat, els col·loquem sobre neules de fusta i els vam acabar: col·loquem per sobre l’alvocat i una porció petita de rulo de cabra. Per finalitzar, fem servir el cremador i gratinem el formatge.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version