Autor La recepta
10 Octubre 2019 a 12:00

Arròs amb verdures, bolets i llagostins

Arròs amb verdures i llagostins// Foto: dlcocinaygastronomia.com

Arròs amb verdures i llagostins// Foto: dlcocinaygastronomia.com

Ingredients 2 pax:

• 125 grams d’arròs rodó
• 250 ml de brou de verdures o pollastre
• 2 llagostins
• ½ got de vi blanc
• 1 ceba tendra
• 1 pastanaga
• 80 grams de pèsols
• 150 grams de bolets congelats
• 1/2 pebrot verd, 1/2 pebrot vermell
• 1 gra d’all
• 1 got de tomàquet triturat
• 1 cullerada de pebre vermell
• oli d’oliva
• sal

Preparació:

Rentar i trossejar les verdures, picar la ceba tendra i el gra d’all, descongelar els bolets. Escalfar en una olla profunda la ceba i l’all, després afegir la resta de verdures (menys els pèsols) i sofregir. Passats 5 minuts, afegir els bolets. Ofegar 5 minuts més i afegir el tomàquet i el pebre vermell. A continuació, afegir el got de vi blanc, deixar evaporar l’alcohol, afegir sal i l’arròs, juntament amb els pèsols restants. Cuinar a foc mitjà durant 15 minuts, en arribar als 10 minuts dels 15, afegir en superfície els llagostins.

Switch to mobile version