Autor Societat
6 Octubre 2019 a 18:00

FGC és nomenat membre de la Comissió Executiva de l’ATUC

En el marc del 26è Congrés anual de l’agrupació

Ricard Font Marta Subira // Foto;FGC

Ricard Font Marta Subira // Foto;FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha estat nomenat membre de la Comissió Executiva de l’Associació d’Empreses Gestores de Transports Urbans Col·lectius (ATUC).

El nomenament es va formalitzar a l’Assemblea General de l’entitat, que es va celebrar a la ciutat de Gijón en el marc del 26è Congrés anual de l’agrupació i on hi van participar el president de Ferrocarrils, Ricard Font, i el director general d’FGC i president de la Unió Internacional de Transport Públic (UITP), Pere Calvet.

L’ATUC agrupa les empreses de busos, metros i ferrocarrils, públiques i privades, responsables del transport col·lectiu urbà de les principals ciutats d’àmbit estatal amb l’objectiu de sumar esforços per a una mobilitat sostenible, així com per a la millora contínua del sector. L’entitat compta amb una vuitantena membres, entre els quals hi ha FGC.

Aquest nomenament evidencia el reconeixement a la tasca de Ferrocarrils en la gestió i en el seu servei de qualitat. Diferents associacions i institucions, tant a nivell nacional com internacional, compten amb la figura d’FGC en els seus òrgans de gestió per promoure la qualitat i el desenvolupament tecnològic en la prestació de serveis, per tirar endavant estudis d’investigació, promoure jornades i treballar conjuntament per la mobilitat sostenible.

Switch to mobile version