Autor La recepta
14 Novembre 2019 a 12:00

Amanida de sharoni i contrastos

Amanida de sharoni i contrastos // Foto: dlcocinasygastronomia.com

Amanida de sharoni i contrastos // Foto: dlcocinasygastronomia.com

Ingredients 2 pax:

• 1 sharoni
• ½ enciam iceberg
• 1 tomàquet petit
• ½ pebrot verd italià
• 3 talls de gall dindi
• Sal
• Pebre negre
• Vinagre de poma 1 cullera
• Oli d’oliva verge extra

Preparació:

Preparem una vinagreta lleugera barrejant el vinagre, la sal, el pebre i l’oli.
Pelem i tallem el sharoni en làmines, a continuació els posem a la base de l’plat. Tallem el pebrot, l’enciam i el tomàquet en brunoise; també, tallem els talls de gall dindi a tires petites. Per aquest ordre, anem posant capes d’enciam, pebrot, gall dindi i tomàquet.
Acabem amb la vinagreta i servim a al moment.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version