Autor Articles i estudis
16 Novembre 2019 a 12:00

Tornem a sumar-nos al repte Movember

repte Movember// Foto: Bellezaactiva amic

repte Movember// Foto: Bellezaactiva amic

Un any més, et convidem a unir-te a aquesta divertida iniciativa que té una missió molt seriosa. Movember cerca conscienciar sobre la salut masculina i la lluita contra els principals tipus de càncer que afecten els homes, com el càncer de pròstata. Ho fa a través de diferents accions, una de les quals consisteix en el fet que els homes es deixin créixer el bigoti durant tot el mes, propiciant l’inici de converses naturals i espontànies sobre el tema. I tot això per a què? Doncs perquè un diagnòstic precoç és imprescindible per a augmentar les possibilitats de curació.

Amb els consells que et portem avui, no tindràs excusa per a no deixar-te créixer el bigoti.

Ok al bigoti… però quin?

Ser solidari no està renyit amb portar un look que ens afavoreixi i ens agradi. I, encara que el bigoti és un dels símbols de masculinitat per excel·lència, no tots s’atreveixen amb ell. Per això, és important trobar l’estil adequat per a cadascun. Per sort, hi ha molts entre els que triar!

Per a Alejandro Hernández, perruquer en els salons David Künzle de Madrid, el primer que cal fer és veure quin tipus de bigoti tenim, ja que les opcions variaran en funció de la quantitat de pèl que tingui aquest. Si no es té molt pèl, el millor és decantar-se per un bigoti llapis (fi i recte) o anglès (fi i amb les puntes allargades). En canvi, si ens trobem davant un bigoti més dens, es pot optar per un estil chevron: espès i ample (encara que deixant a la vista el llavi superior), pot tallar-se en paral·lel als llavis o amb una lleugera forma de “o” invertida. Altres opcions són el bigoti walrus (que cobreix gairebé per complet el llavi superior), l’imperial (amb les puntes cap amunt) o fins i tot el bigoti ferradura, típic de Hulk Hogan.

Com explica Alejandro Hernández, el bigoti queda millor en cares anguloses i allargades. En el cas de rostres rodons o ovalats, recomana afegir una perilla, ja que afila els trets. Respecte a la barba, assenyala que si es deixa llarga per la barbeta afila els trets, però els fa més amples si es deixa créixer pels laterals.

Per bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version